Advertisement

Adana Son Dakika Yangın - Son dakika haber: Pozantı'daki yangın kontrollü olarak ... : 2 days ago · son dakika haberler.

Adana Son Dakika Yangın - Son dakika haber: Pozantı'daki yangın kontrollü olarak ... : 2 days ago · son dakika haberler.. Jul 29, 2021 · bir gün içinde 22 yangın çıktı, büyük bir kısmı kontrol altına alındı. 19 minutes ago · 30 temmuz son dakika yangın haberleri! 23 minutes ago · adana'da tek odalı evinde yangın çıkan 81 yaşındaki kadının giyecek kıyafeti bile kalmadı. 1 day ago · son dakika haber | adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle 5 köy tahliye edildi 28.07.2021 22:19 son dakika haberine göre adana valisi süleyman elban, kozan ilçesinde çıkan orman yangın nedeniyle 5 köydeki vatandaşların tahliye edildiğini, 2 köyde ise tahliye için hazırlık yaptıklarını söyledi. 42 minutes ago · osmaniye, adana ve mersin'den de yangın haberleri peş peşe geldi.

Adana valisi süleyman elban, kozan'daki yangın ilimiz genelindeki 21'inci yangın ancak maalesef aladağ'da da bir yangın çıktı. Adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı. 18 hours ago · türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. 19 minutes ago · 30 temmuz son dakika yangın haberleri! Türkiye'de birçok bölgede 48 saati aşkın süredir yangın haberleri gelmeye devam ediyor.

Adana'da fidan serasında yangın... Alev alev yanan seradan ...
Adana'da fidan serasında yangın... Alev alev yanan seradan ... from foto.sondakika.com
Jul 29, 2021 · bir gün içinde 22 yangın çıktı, büyük bir kısmı kontrol altına alındı. 2 days ago · son dakika haberler. Adana valisi süleyman elban, kozan'daki yangın ilimiz genelindeki 21'inci yangın ancak maalesef aladağ'da da bir yangın çıktı. 23 minutes ago · adana'da tek odalı evinde yangın çıkan 81 yaşındaki kadının giyecek kıyafeti bile kalmadı. 1 day ago · son dakika haber | adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle 5 köy tahliye edildi 28.07.2021 22:19 son dakika haberine göre adana valisi süleyman elban, kozan ilçesinde çıkan orman yangın nedeniyle 5 köydeki vatandaşların tahliye edildiğini, 2 köyde ise tahliye için hazırlık yaptıklarını söyledi. Osmaniye, kayseri, mersin ve adana'daki yangın haberlerine bugün antalya, aydın, kocaeli, kilis, karaman, kütahya ve. 18 hours ago · türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Hasta olduğunu söyleyen talihsiz kadın, yardım istedi.

Türkiye'de birçok bölgede 48 saati aşkın süredir yangın haberleri gelmeye devam ediyor.

Sarıçam'da alevler, kısmen kontrol altına alınırken, çukurova'daki yangına havadan ve karadan hala müdahale ediliyor. 1 day ago · son dakika haber | adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle 5 köy tahliye edildi 28.07.2021 22:19 son dakika haberine göre adana valisi süleyman elban, kozan ilçesinde çıkan orman yangın nedeniyle 5 köydeki vatandaşların tahliye edildiğini, 2 köyde ise tahliye için hazırlık yaptıklarını söyledi. Hasta olduğunu söyleyen talihsiz kadın, yardım istedi. Adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı. 1 day ago · son dakika haberine göre adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı. 42 minutes ago · osmaniye, adana ve mersin'den de yangın haberleri peş peşe geldi. 2 days ago · son dakika haberler. 23 minutes ago · adana'da tek odalı evinde yangın çıkan 81 yaşındaki kadının giyecek kıyafeti bile kalmadı. İşte yangınlarla ilgili son dakika gelişmeleri. Türkiye'de birçok bölgede 48 saati aşkın süredir yangın haberleri gelmeye devam ediyor. 53 minutes ago · adana'nın aladağ ilçesinde dün çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Adana'nın sarıçam ilçesinde, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan orman yangınında mahsur kalan 2 sansar yavrusu, orman işçilerince kurtarıldı. Osmaniye, kayseri, mersin ve adana'daki yangın haberlerine bugün antalya, aydın, kocaeli, kilis, karaman, kütahya ve.

Sabotaj kokan yangıların son halkasına marmaris eklendi. 42 minutes ago · osmaniye, adana ve mersin'den de yangın haberleri peş peşe geldi. Kozan'ın kızlareskisi mevkiinde çıkan yangınsa büyüyerek devam etti. 18 hours ago · türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. 2 days ago · son dakika haberler.

Adana Yangın Çıkan Hamamda Yıkanan Kadınlar Kendilerini ...
Adana Yangın Çıkan Hamamda Yıkanan Kadınlar Kendilerini ... from foto.sondakika.com
Jul 29, 2021 · bir gün içinde 22 yangın çıktı, büyük bir kısmı kontrol altına alındı. Sarıçam'da alevler, kısmen kontrol altına alınırken, çukurova'daki yangına havadan ve karadan hala müdahale ediliyor. 1 day ago · son dakika haberine göre adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı. Adana'nın sarıçam ilçesinde, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan orman yangınında mahsur kalan 2 sansar yavrusu, orman işçilerince kurtarıldı. Dündün 15:20kozan'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Osmaniye, kayseri, mersin ve adana'daki yangın haberlerine bugün antalya, aydın, kocaeli, kilis, karaman, kütahya ve. Kozan'ın kızlareskisi mevkiinde çıkan yangınsa büyüyerek devam etti. 23 minutes ago · adana'da tek odalı evinde yangın çıkan 81 yaşındaki kadının giyecek kıyafeti bile kalmadı.

1 day ago · son dakika haberine göre adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı.

Sarıçam'da alevler, kısmen kontrol altına alınırken, çukurova'daki yangına havadan ve karadan hala müdahale ediliyor. 53 minutes ago · adana'nın aladağ ilçesinde dün çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 1 day ago · son dakika haberine göre adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı. Sabotaj kokan yangıların son halkasına marmaris eklendi. Adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı. Dündün 15:20kozan'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Türkiye'de birçok bölgede 48 saati aşkın süredir yangın haberleri gelmeye devam ediyor. 42 minutes ago · osmaniye, adana ve mersin'den de yangın haberleri peş peşe geldi. Jul 29, 2021 · bir gün içinde 22 yangın çıktı, büyük bir kısmı kontrol altına alındı. 1 day ago · son dakika haber | adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle 5 köy tahliye edildi 28.07.2021 22:19 son dakika haberine göre adana valisi süleyman elban, kozan ilçesinde çıkan orman yangın nedeniyle 5 köydeki vatandaşların tahliye edildiğini, 2 köyde ise tahliye için hazırlık yaptıklarını söyledi. 23 minutes ago · adana'da tek odalı evinde yangın çıkan 81 yaşındaki kadının giyecek kıyafeti bile kalmadı. Adana'da 3 ayrı bölgede çıkan orman yangınları söndürüldü (2) son dakika gelişmesine göre kozan'da 1 dekar ormanlik alan yandiadana'nın merkez sarıçam, aladağ ve pozantı ilçelerinin ardından kozan ilçesinde de öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Osmaniye, kayseri, mersin ve adana'daki yangın haberlerine bugün antalya, aydın, kocaeli, kilis, karaman, kütahya ve.

Türkiye'de birçok bölgede 48 saati aşkın süredir yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Kozan'ın kızlareskisi mevkiinde çıkan yangınsa büyüyerek devam etti. 18 hours ago · türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Adana'nın sarıçam ilçesinde, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan orman yangınında mahsur kalan 2 sansar yavrusu, orman işçilerince kurtarıldı. Adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı.

SON DAKİKA: Adana'da yol kesip haraç alan PKK'lılar ...
SON DAKİKA: Adana'da yol kesip haraç alan PKK'lılar ... from im.haberturk.com
53 minutes ago · adana'nın aladağ ilçesinde dün çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İşte yangınlarla ilgili son dakika gelişmeleri. 18 hours ago · türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Jul 29, 2021 · bir gün içinde 22 yangın çıktı, büyük bir kısmı kontrol altına alındı. 2 days ago · son dakika haberler. 42 minutes ago · osmaniye, adana ve mersin'den de yangın haberleri peş peşe geldi. Sarıçam'da alevler, kısmen kontrol altına alınırken, çukurova'daki yangına havadan ve karadan hala müdahale ediliyor. 19 minutes ago · 30 temmuz son dakika yangın haberleri!

19 minutes ago · 30 temmuz son dakika yangın haberleri!

2 days ago · son dakika haberler. 18 hours ago · türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye'de birçok bölgede 48 saati aşkın süredir yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı. Adana'da 3 ayrı bölgede çıkan orman yangınları söndürüldü (2) son dakika gelişmesine göre kozan'da 1 dekar ormanlik alan yandiadana'nın merkez sarıçam, aladağ ve pozantı ilçelerinin ardından kozan ilçesinde de öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Adana valisi süleyman elban, kozan'daki yangın ilimiz genelindeki 21'inci yangın ancak maalesef aladağ'da da bir yangın çıktı. 1 day ago · son dakika haberine göre adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı. Osmaniye, kayseri, mersin ve adana'daki yangın haberlerine bugün antalya, aydın, kocaeli, kilis, karaman, kütahya ve. 42 minutes ago · osmaniye, adana ve mersin'den de yangın haberleri peş peşe geldi. Sarıçam'da alevler, kısmen kontrol altına alınırken, çukurova'daki yangına havadan ve karadan hala müdahale ediliyor. Adana'nın sarıçam ilçesinde, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan orman yangınında mahsur kalan 2 sansar yavrusu, orman işçilerince kurtarıldı. 23 minutes ago · adana'da tek odalı evinde yangın çıkan 81 yaşındaki kadının giyecek kıyafeti bile kalmadı. 53 minutes ago · adana'nın aladağ ilçesinde dün çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Adana'nın sarıçam ve çukurova ilçelerindeki ormanlık alanlarda yangın çıktı son dakika yangın. Sarıçam'da alevler, kısmen kontrol altına alınırken, çukurova'daki yangına havadan ve karadan hala müdahale ediliyor.

Posting Komentar

0 Komentar